Ще направим възможното в рамките на 4- годишен мандат да

...
Ще направим възможното в рамките на 4- годишен мандат да
Коментари Харесай

Николина Ангелкова в Костенец: Инвестиции в балнеосанаториума в Момин проход ще върнат славата му не само у нас

Ще създадем вероятното в границите на 4- годишен мандат да намерим сполучливата формула за вложение в балнеосанаториума в град Момин проход. Така освен ще върнем заслужената му през годините популярност, само че и можем да притеглим сериозен задграничен интерес към района. Това съобщи регионалният координатор на ГЕРБ за София област и претендент за депутат от листата на ГЕРБ-СДС Николина Ангелкова пред жителите на община Костенец.
Балнеосанаториумът е един от най-хубавите в България и в предишното е привличал най-вече гости.
 Бившият кмет на Костенец отива на съд с две обвинявания Бившият кмет на Костенец отива на съд с две обвинявания
Бившият кмет на Костенец отива на съд за рушвет. В Специализирания углавен съд е импортиран обвинителния акт против Радостин Радев и биз...
Ангелкова посочи, че е належащо капацитетът на община Костенец като туристическа дестинация да продължи да се развива, без значение от задържането на пътуванията поради пандемията. Нещо повече- тъкмо след нея здравето ще е главен претекст за избор на място за отмора в международен мащаб. В това тъкмо е козът на Костенец, съобщи претендентът за депутат. Тя напомни, че при нейна аудиенция в Полша дружно с кмета на общината Йордан Ангелов, бе подписано съглашение с една от най –известните с минералната си вода балнеообщини в Полша. Целта е продан на туристи и увеличение на визитите в района на Костенец. „ Вярвам, че напъните ни ще бъдат възнаградени откакто пътуванията бъдат обновени, сподели Ангелкова. Тя напомни, че през 2019 година Костенец беше победител в състезанието ЕДЕН дестинации по плана на Европейска комисия „ Здравен и балнео туризъм ", което е едно от признанията за капацитета на общината като балнеодестинация. Тя посочи и историческия пробив с подписването на съглашение с немските здравни каси, което дава опция към българските балнео и СПА центрове да се насочват здравноосигурени жители на Федералната република за процедури и профилактика.
„ Виждате нашите съперници, които обилно дават обещание. Ние демонстрираме направеното и дружно с вас чертаем целите за бъдещо развиване на районите. Затова дружно с развиването на стопанската система, измежду основните браншове в нашата стратегия са образованието и обществената политика. В сложни месеци за нас е доста значимо да подкреприм и възрастните хора, акцентира Ангелкова.
Пред жителите на Костенец тя посочи, че благодарене на инициативността на кмета на общината Йордан Ангелов, както и работата в екип сред централната и локалната власт, смяната в Костенец е забележима.
 
 Счетоводителка с COVID-19 затвори детска градина в Костенец Счетоводителка с COVID-19 затвори детска градина в Костенец
Заразена с ковид счетоводителка затвори детска градина в Костенец. Детското заведение е дезинфекцирано, оповестява Нова тв. С поло...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР