Ще направим възможно след 2 април България да има редовно

...
Ще направим възможно след 2 април България да има редовно
Коментари Харесай

Теменужка Петкова: България има нужда от стабилно и редовно правителство и от работещ парламент

Ще създадем допустимо след 2 април България да има постоянно държавно управление, което да реши проблемите на хората, които " Продължаваме промята "  завеща. Това съобщи Теменужка Петкова  Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 година Магистър по от и някогашен министър на енергетиката. 

Останах сюрпризирана от изказването, че в случай че е първа политическа мощ още веднъж ще отидем на избори. Това е безконтролно държание и българските жители ще го отразят в гласуването си. Ние ще бъдем първа политическа мощ, тъй като ГЕРБ- разполага с управническа стратегия, с най-хубавите специалисти и имаме самочувствието да съставим държавно управление, уточни Петкова. 

По мотив инспекциите на Европрокуратурата в тецове и топлофикации тя разяснява, че тематиката е обвързвана с компетенциите на Министерство на околната среда и водите. Европрокурорите проверяват  една частна компания, която верифицира данните за излъчвания и дали го прави правилно. Постъпили са сигнали в Европейската прокуратура и тя е длъжна да реагира, защото става въпрос за търговия с излъчвания. Петкова настоя да се изчакат инспекциите.

Важната тематика, обвързвана с тецовете, е предоговарянето затварянето им. Служебния кабинет би трябвало да извърши решението на Народното събрание и да стартира договаряния за предоговаряне на уговорката за икономисване на 40% излъчвания до 2025 година единствено от електропроизводство, а базовата година е 2025 година, което е безразсъдно.

Електроенергийната система не може да действа без тецовете, районът не може без тях. Ангажименът е безразсъдно признат. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР