Ще направим ревизия на Общината и ще се запознаем с

...
Ще направим ревизия на Общината и ще се запознаем с
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 7 ноември

Ще създадем проверка на Общината и ще се срещнем с финансовото ѝ здраве, когато встъпя в служба след 13 ноември. Не са изключени и подводни камъни. Това сподели пред медии новият кмет на Варна Благомир Коцев, съобщи кореспондент на Moreto.net.

Пожарникари от цялата страна се снимаха за благотворителен календар, който през днешния ден беше показан пред постройката на Първа районна работа " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " във Варна.

Благомир Коцев е спечелил по-голям % доверие в регионите " Одесос ", " Приморски " и " Младост " спрямо Иван Портних на балотажа за кмет на Община Варна, демонстрира разбор на резултатите, осъществен от екип на Moreto.net

По-високи цели и задания за новия сезон си слагат в най-младия варненски клуб по художествена гимнастика „ Черно море “.

Как са разпределени сред претендентите на балотажа за избор на кмет във Варна гласовете от отпадналите участници в конкуренцията на първи тур. Това демонстрират данни от екзит пол на Център за публични и политически проучвания Gallup international.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР