Ще направим работна среща с ЦИК и ще заявим, че

...
Ще направим работна среща с ЦИК и ще заявим, че
Коментари Харесай

Иван Гешев: Всеки , който извършва престъпления, обявява война на държавата

" Ще създадем работна среща с ЦИК и ще заявим, че прокуратурата ще си свърши работата по тематики касаещи изборни закононарушения " - съобщи основният прокурор Иван Гешев. 

" Няма да разясня вътрешния министър, наредбите на ИК са безапелационни, а и в случай че прочетете мнението на Министерство на вътрешните работи то е такова, че не би трябвало да се издава такава заповед за основаване на общо звено за работа по време на изборите, само че това не значи, че не може да има общи щабове, значимо е да се прави работа в полза на българските жители " - изясни Гешев.

Главният прокурор изрече съболезнования на околните на починалите в Бургас служители на реда.
" От месеци даже от година се вижда обезпокоителен растеж на престъпността, както и на наркоразпространението, постоянно се случват тежки  пътнотранспортни катастрофи, усилва се мигрантския метод, няма да разясня битовата престъпност " - сподели той. 

" Никоя институция не е мощна, когато е сама, ние сме подготвени да си взаимодействаме с всички институции в полза на българските жители. В тази тежка икономическа конюнктура, не може страната да предизвиква още проблеми, когато не си прави работата и водят война институциите, ние ще си свършим нашата работа.
 
Ситуацията е тревожна във връзка с престъпността. Отворени сме за взаимоотношение с всички български институции. Всеки, който прави закононарушения афишира война на страната " - съобщи Гешев. 

Според него не е заслужено хора, които си заплащат налозите да търпят това, което се случва във връзка с престъпността, в случай, че страната може да помогне. Само взаимоотношение сред институциите може да докара до резултат. Никоя институция сама не може да се оправи с престъпността.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР