Ще направим и правим в момента всичко, така че австрийците

...
Ще направим и правим в момента всичко, така че австрийците
Коментари Харесай

Борисов пред ЕНП: Правим всичко, така че европейците да бъдат сигурни в нашата Шенгенска граница

Ще създадем и вършим сега всичко, тъй че австрийците и европейците да бъдат сигурни в нашата Шенгенска граница. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред конгреса на Европейската национална партия, който се организира в Букурещ.

" Обещавам го. И апелирам, тъй като нито България, нито Румъния заслужава на мостовете с денонощия да стоят живи хора. Оставете стоките, товарите, загубите. Нали всички сме зелени към този момент. Екологичната злополука, това са работещи мотори с денонощия, без санитарни възли ", сподели той.

Борисов означи, че няколко години българската граница не е била надеждна граница на Европейския съюз. " Преди три години обаче ние имахме нулева миграция ", сподели водачът на ГЕРБ.

" Днес би трябвало да вземем значимо решение. Аз самия съм взел участие в доста процеси - Брекзит, тковид-кризата, възобновяване на стопанската система на Европа, глобите против Русия, помощта, която би трябвало да пратим на нашите украински другари, освен на думи. Човекът, който направи извънредно доста беше нашият ръководител на комисията - Урсула фон дер Лайен. И аз желая да ви прикани. Сега е моментът, изключително в това гео-стратегическо състояние. Войни до нас е тук наоколо, в Украйна, Израел-Палестина, в арабския свят. Сега ни би трябвало мощен ръководител на Европейската комисия, мощен ръководител на Европейския парламент и тези две стоманени дами, мисля че могат да се оправят ", означи още той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР