Ще направим анализ на Националния съвет, действително трябва да имаме

...
Ще направим анализ на Националния съвет, действително трябва да имаме
Коментари Харесай

Иван Ченчев: БСП може да говори с всички, но без ГЕРБ и ДПС

Ще създадем разбор на Националния съвет, фактически би трябвало да имаме вътрешнопартиен диалог, само че ми се струваше, че имаше чувство за новото и да не стане по този начин, че хората са се предоверили. Без обществена политика не може. Това сподели Иван Ченчев от Българска социалистическа партия в сутрешниятблок на Българска национална телевизия.

 

На всичките последни 4 избора се създаваха нови планове, имаше роене на гласове, какво се цели с това е различен въпрос, кои са кукловодите откъм гърба. Не ми се желае с планове да се ръководи България, сподели Ченчев.

 

По думите му министрите на Българска социалистическа партия са се справили в предходното ръководство, само че протичащото се в други министерства е налагало да реагират постфактум, а от едно такова ръководство постоянно има негативи, само че не чак толкоз огромни за Българска социалистическа партия.

 

Българска социалистическа партия е диалогичната партия, може да седне да приказва с всички, без ГЕРБ и Движение за права и свободи. Имаме конгресно решение и ние би трябвало да го следваме - без модела ГЕРБ и Движение за права и свободи. По думите му ГЕРБ за 12 години не са се трансформирали, " единствено са сменяли кожата си ".

 

Той регистрира, че ще наблегнат още веднъж на общественото, на политиките за младежите.

 

Ченчев прикани за повече разсъдък в политиката - да има държавно управление, което да гледа обществено на проблемите и наложително да има лява партия.

 

Българска социалистическа партия не е склонна да приказва за експертен кабинет, защото би трябвало да се носи политическа отговорност, добави социалистът.

 

Според него левицата единствени са предложили съответни обществени ограничения.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР