Ще напомня отново - БСП не е печелила парламентарни избори

...
Ще напомня отново - БСП не е печелила парламентарни избори
Коментари Харесай

Беновска: Г-жо Нинова, членове на БСП, „много шум за нищо“ – това ли наричате „силна опозиционна политика“?

Ще припомня още веднъж - Българска социалистическа партия не е печелила парламентарни избори от 2009-та година – 9 години, а в София не е управлявала от 1990-та година – 28 години. Президентските избори, пък, завоюва с гласовете на Движение за права и свободи. Това са обстоятелствата.

Корнелия Нинова беше определена за ръководител на Българска социалистическа партия със солидната поддръжката на пловдивският водач на Българска социалистическа партия Георги Гергов, който Нинова - за признателност - низвергна от управлението на столетницата. Това са обстоятелствата.

Нинова даде обещание ослепително политическо бъдеще на Българска социалистическа партия и че гръмко ще разгроми Бойко Борисов и ГЕРБ, само че до в този момент ги обстрелва единствено с хартиени фунийки. Това са обстоятелствата.

Нинова,даже, съумя да загуби последните парламентарни избори. Това са обстоятелствата.

А в този момент Нинова,май, е на път и да загуби и първия избор на съмнение към кабинета „ Борисов-3 “. На рождения си ден Нинова почерпи публицистите със мощен алкохол, само че претекстовете за вота на Българска социалистическа партия наподобяват на „ слаба ракия “. Това са обстоятелствата.

Нинова се опълчи и на евродепутатите от Българска социалистическа партия, и на вицепрезидента от Българска социалистическа партия Илияна Йотова, и на водача на ПЕС и собствен основател Сергей Станишев за утвърждението на Истанбулската спогодба. С което сложи на карта идното преизбиране на Станишев за нов председателски мандат на ПЕС. Това са обстоятелствата.

На въпросния рожден ден, с високоградусния алкохол, подарих цветя на Нинова и й пожелах: „ Скъпа Корнелия, да си здрава! Да работиш с обич за народа! Да получаваш обич от народа! Да си смела, щом си сигурна, че си права! “ Сега ще прибавя към пожеланието си и напомнянето,че историята най-после отсява истината. И всичко си идва на мястото. Дано Нинова не остане в историята с изречението „ Sic transit gloria mundi – Така минава международната популярност “.

Г-жо Нинова, членове на Българска социалистическа партия, „ доста звук за нищо “ – това ли наричате „ мощна опозиционна политика “?

Аз съм Беновска. И запитвам.
Normal 0 false false false BG X-NONE X-NONE
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР