Ще накаже ли ЦИК БНТ, защото няма да допусне лидерът

...
Ще накаже ли ЦИК БНТ, защото няма да допусне лидерът
Коментари Харесай

ЦИК не се кани да глобява БНТ за решението да не пусне Сидеров в Панорама

Ще накаже ли ЦИК Българска национална телевизия, тъй като няма да допусне водачът на „ Атака ” Волен Сидеров да гостува в предаването " Панорама " довечера (4 октомври)? Де факто представителят на ЦИК Александър Андреев съобщи, че комисията няма думата, тъй като не била страна по прословутото съглашение за равнопоставеност и етично държание при отразяването на предизборните акции на подписалите го партии и Българска национална телевизия.
Заради отхвърли на малкия екран да пусне Сидеров, от " Атака " оповестиха, че ще има митинг от 17:00 часа през днешния ден, 4 октомври, пред постройката на Българска национална телевизия.
Що се отнася всъщност за следващия скандал с Волен Сидеров, Андреев не отговори на въпрос дали трябвало да има инспекция за приложимост на алкохол и опиати, като извади мотив по какъв начин е сезирана ЦИК и защо. А санкцията за държанието на Сидеров ще е сред 2000 и 5000 лв., като занапред щяло да се обясни какъв брой тъкмо, при сформиране на акта. " Че то без пари бе, господин Андреев ", разяснява водещият на утринния блок на Нова телевизия Виктор Николаев.
Припомняме, че поради абсурда в " Референдум " се стигна даже до поява на жандармерия, само че Сидеров не беше изведен принудително - най-после предаването беше спряно, до момента в който водачът на " Атака " не си потегли от телевизионното студио.
Андреев сподели и пример на бюлетините за локалните избори. Хубаво е гласоподавателят първо да види описите пред секциите с претендентите – за кметове и най-много за общински съветници, и тогава да влиза в тъмната стаичка, акцентира представителят на ЦИК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР