Ще наблюдаваме новия председател на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета

...
Ще наблюдаваме новия председател на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета
Коментари Харесай

ДПС: Ще наблюдаваме новия председател на НС

Ще следим новия ръководител на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от... към профила дали дава отговор на условията и критериите за институцията „ ръководител на Народното събрание”, съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от Движение за права и свободи Мустафа Кадарйъ е... към профила, който взе участие участва в народен конгрес на Младежката организация на Движение за права и свободи в Кърджали, съобщи Дарик.

По думите му оттук насетне личността Караянчева не е толкоз от голяма важност, колкото по какъв начин тя ще извършва характерностите на институцията, която съставлява. Лидерът на Движение за права и свободи акцентира, че едно от отговорностите на ръководителя на Народното събрание е да се опълчва на всевъзможни форми на ненавист, ксенофобия, опълчване и разделяне.

„ Няма да позволим да има оттегляне от парламентаризма и демокрацията в нашата страна. Оставката на господин Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик.... към профила беше неизбежна в създалата се обстановка, тя е реалност и не мисля да я коментирам”, сподели още ръководителят на Движение за права и свободи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР