Ще му бъде определена мярка за задържане за срок от

...
Ще му бъде определена мярка за задържане за срок от
Коментари Харесай

Вече Всичко Е Ясно! Ето Защо Васил Уби Калина В Банишора!

Ще му бъде избрана мярка за задържане за период от 72 часа, по-късно ще бъде пожелан непрекъснат арест. Жертвата и причинителят са се познавали от скоро. Почти незабавно след запознанството са заживели дружно в апартамент на жертвата. От свидетелски показания излиза наяве, че сред двамата в последните дни е имало недоразумения и евентуално предпочитание от страна на жертвата да прекратят връзките си.

На 16 януари в късния следобяд, сред 17:30 и 18 часа, причинителят на действието се е свързал с татко си и с негови другари с SMS-и. От тях е станало ясно, че жертвата е убита, среща се в жилището, а причинителят е подхванал дейности, целящи неговата гибел. Казал е, че си е прерязал вените и че тече кръв, написа Блиц. При влизането на чиновниците на жилището жертвата е открита на дивана в хола, гола, облеклата й са били разхвърляни. В хола са открити празни бутилки от алкохол.

В прилежащата стая причинителят на действието е открит гол до кръста, легнал на леглото ", описа Русинова. От думите й стана ясно още, че през 2015 година младият мъж е правил опит за самонараняване. Повод за това – евентуална разлъка сред него и предходна другарка. Тогава е имал среща с психолози. Това се развива отвън България. " Извършителят е доста прочувствен и много смутен след драматичен случай, който се е случил в фамилията преди няколко месеца.

Предстои да се откри дали е използвал опиати ", сподели още Русинова. " В 18:43 получаваме 2-ри сигнал отново от 112 от близка другарка, че той ще посегне на живота си. При проникването в жилището бе доказана гибелта на жертвата на 25 години. Извършителят, на 23 години, арестуван е за 24 часа. В момента сътрудници работят с него ", съобщи от своя страна шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев. " Най-вероятният претекст за закононарушението е ревнивост.

Той не си спомня по какъв начин я е умъртвил ", посочи той и добави " Предполагам, че е непринудено взето решението. Бащата загатва, че преди към 5 години още веднъж при разлъка с приятелката си е желал да се самоубива. Получен е един смс, до момента в който са били у дома. Той е изискал да се запознае с този смс, само че му е отказано ". " Направил е 2 опита за самиубийство. Единият е в лявата ръка в меките тъкани - порезна рана, а другият е в адамовата ябълка, сачма в трахеята. Няма съществени пострадвания. Напълно съответен е ", сподели още шефът на Столична дирекция на вътрешните работи.

" Причината за гибелта по в началото умозаключение е задушаване. В сегашния случай не са постъпвали сигнали за домашно принуждение. От данните по делото откриваме, че в последните дни е почнал да пие успокоителни, или болкоуспокояващи. Няма данни дали е употребявал преди такива медикаменти ", съобщи още Русинова.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР