Ще може ли Русия да започне фронтална атака, ако ракетите

...
Ще може ли Русия да започне фронтална атака, ако ракетите
Коментари Харесай

Решението е взето. Ракетите ще летят до Москва и Урал. Ще ходим ли на фронта?

Ще може ли Русия да стартира фронтална офанзива, в случай че ракетите на НАТО летят към Москва и чак до Урал? Експертите считат, че решението към този момент е взето.

В момента интензивно се разисква опцията Западът да разреши на Украйна да нанесе удари с ракети, създадени от НАТО, доставени на Киев, надълбоко в съветска територия. Такива ракети могат да доближат Москва, градове на Волга и даже Урал. Как Русия ще отговори на сходно решение на Запада? Решението, споделят специалисти, към този момент е взето. Влизаме ли във фронтална офанзива?


Западът се опасява
В Киев от дълго време упорстват за такова позволение. Според управляващите в Киев ракетите с огромен обхват ще принудят съветската войска да отстъпи, а съветското население ще се опасява от офанзиви всяка вечер и всеки ден. Западът обаче не е толкоз убеден в успеваемостта на личните си ракети.

Властите в Лондон и Вашингтон или изхвърлят вътрешни сведения за готовността си да дадат позволение на Киев да нападна Москва и други съветски градове, или изрично отхвърлят такава опция. Най-вероятно комплицирани диспути се водят в Лондон и Вашингтон в коридорите. Да се допусне това би означавало намерено да се разгласи война на Русия.

Само ден преди този момент съветският президент Владимир Путин приказва напълно искрено за ракетните удари на НАТО по съветски територии. Той изясни (и обяснението му явно беше предопределено и за западната общественост), че в случай че Западът даде позволение на Украйна, това ще значи, че Западът афишира война на Русия. И това е напълно друга история и напълно друг съветски отговор. И освен Украйна.

Това изявление на Путин провокира нова вълна от злословия на Запад, заплашване с „ съветски нуклеарен удар “, апели да се свърши с руснаците и, назад, да се спре това безумство и Третата международна война. Зачестиха и изказванията, че съгласно тях ракетите на НАТО няма да оказват помощ на украинските въоръжени сили - руснаците от дълго време са изгонили самолетите си от летищата в техния обсег, тъй че няма къде да стрелят със скъпи и доста малко ракети. И не могат да спрат руснаците.


Тогава би трябвало ли да чакаме ракетни удари и война?
Руското външно министерство съобщи, че Западът към този момент е разрешил сходни удари за Киев.

„ Президентът сподели всичко по тази тематика, всички карт-бланши, индулгенции са дадени на клиентите на Киев, тъй че ние сме подготвени на всичко и ще реагираме по този начин, че да не наподобява доста “, сподели в изявление за  РИА Новости  заместник-министърът на външните работи на Русия Сергей Рябков.

И изясни, че западните страни подценяват заплахата от обстановката – заплахата за себе си.

Председателят на Управителния съвет на Общоруската организация " Офицери на Русия " подполковник от запаса Роман Шкурлатов е уверен, че ракетите на НАТО ще долетят до Волга и Урал.

„ Спрете да си вършиме илюзии, спрете да гадаете по чаените листа дали Западът ще разреши на украинските въоръжени сили да ударят с ракети с огромен обхват надълбоко в Русия или не, по кое време това ще се случи, или към този момент се случи през вчерашния ден, или ще се случи вдругиден, това не е предмет на нашите терзания ”, сподели подполковникът в изявление.

Експертът е уверен, че фактът, че Западът е разрешил ударите, си коства да се признае - те се състояха. Ракетните удари ще са по-чести, ударите с дронове ще бъдат по-масирани.

Подполковникът акцентира, че съветската система за Противовъздушна отбрана фактически се оправя добре с сходни закани. Сега той смъква съвсем всички дронове, които летят към нас, а също по този начин ще може да смъква и ракети. Но даже не това е задачата. Западът се готви с всички сили за дълготрайна война с Русия, а резолюцията за ракетите е единствено една от стъпките.

НАТО образува нови батальони покрай съветските граници, Пентагонът и европейските министерства вършат огромни отбранителни поръчки.


Руски отговор
Роман Шкурлатов е уверен, че би трябвало да се подготвим за нанасяне на удари по западните центрове за взимане на решения. Дори не в Киев, а доста по-далеч - в Лондон и Вашингтон. И Русия има опция да направи това. А има и съдружници.

„ Западът играе на дълги дистанции. Западът залага на дълга война... Ние нямаме положителни сюжети за Запада... Следователно, без илюзии, ние също би трябвало да се готвим за дълга война, а не да чакаме мирни договаряния, не да чакаме задгранични избори. Два съдружника имаме - войска и флот -  ние би трябвало да разчитаме на тях, да се надяваме, да разчитаме на тях и да действаме в тази парадигма “, обобщава Роман Шкурлатов.



На същото мнение е и съветският мъдрец и политолог Александър Дугин. Той приканва за фронтална офанзива и бързи дейности. В последна сметка спорът сред Русия и Запада, сред цивилизациите на сушата и морето е неминуем. И той съществува в продължение на доста епохи не на живот, а на гибел.

„ Всичко, което вършим бързо, самоуверено, уверено, без да се координираме с никого, съвсем постоянно съумяваме, а когато стартираме да чертаем „ червени линии “, да се гмурнем в договаряния, да сключваме покупко-продажби – губим единствено позиция, скорост, ритъм, самодейност “, споделя. Дугин.

Философът приканва съветските управляващи да работят по-активно и да употребяват целия боеприпас от средства. Освен може би за нуклеарни оръжия. И не ограничавайте себе си и съветското отмъщение единствено с Украйна.

„ Всичко би трябвало да гърми и да гори на територията на Англия, Съединени американски щати, Франция, Полша, Германия, Италия, Финландия и други територии на НАТО “, счита Дугин.

Превод: ПИ

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед9740Зорница Илиева: Турция има упоритостта да е състезател в районен и в геополитически планАлтернативен Поглед15715Зорница Илиева: Тази война срина благоденствието на Европа и обслужва САЩАлтернативен Поглед14970Калин Тодоров: Резултатът от дебата Тръмп-Харис е равенАлтернативен Поглед22391Калин Тодоров: Агонията на политическия модел! Мафията завладя страната!Алтернативен Поглед62198Татяна Дончева: Българска социалистическа партия още веднъж се мачка, с цел да се разчисти теренът за групировка, която ще бъде кръстена ляваАлтернативен Поглед873759Aлександър Песке: Рано или късно Европа ще изгори, белите ще бъдат против черните и държавните управления ще бъдат за чернитеАлтернативен Поглед225661Георги Марков: Тройната коалиция на светофара в Източна Германия ще има позорните 10% на локалните избориАлтернативен Поглед189332Проф. Николай Витанов: Ако украинците желаят да вършат нелепости, това ще е да атакуван БеларусАлтернативен Поглед148832Проф. Николай Витан
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР