Ще ми се в единението да е силата и всички

...
Ще ми се в единението да е силата и всички
Коментари Харесай

Митева отвърна аа Дончева: Болонката може да има и доста силен характер

Ще ми се в единението да е силата и всички да сме единни, само че не се получава. Всеки ден някой е нападателен. Отношението ни един към различен ми тежи към този момент, не знам на кого да имам вяра. Това съобщи ръководителят на Народното събрание и народен представител от „ ИТН “ Ива Митева във връзка на бурните парламентарни диспути.

„ За това в действителност беше толкоз остра и днешната ми реакция “, уточни тя за смачканото от нея проекторешение на тазсутрешния Председателски съвет, на който е бил обсъждан актът на Народното събрание, с който беше отдръпнат кандидат-премиера на партията Пламен Николов.

Казусът се трансформира в казус, който Митева за следващ път се опита да обясни: „ Беше задоволително едно писмо до ръководителя на Народното събрание, с което да се установи оттегленото единодушие, както и до президента на републиката, а не ние през днешния ден да одобряваме такова решение “. „ Разговарях с конституционалисти и всички бяха на моето мнение. След като болшинството искаше това решение, ние за това не участвахме, а аз за това излязох от залата, тъй като считам, че това решение беше излишно “, добави още тя.

Ива Митева не се съгласи с определението „ парламентарен Франкенщайн “, давано за днешния парламентарен проблем, при който дефинитивно бе комплициран завършек на проучвателния мандат на Има Такъв Народ, което разреши процедурата да продължи.

Митева отговори и на заместник-председателя на Народното събрание Татяна Дончева за острите думи по време на днешните диспути, в които тя я назова „ болонка на сценарист “. „ Болонката може да бъде другар, само че може да има и много мощен темперамент. Не се знае какво ще стане и какъв темперамент ще проявя “, разяснява тя.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР