Ще ме нарича мами, а не баби, смее се изпълнителката Ще

...
Ще ме нарича мами, а не баби, смее се изпълнителката
Ще
Коментари Харесай

Ново 20! Бебето на фолкпевицата Бони е от племенницата ѝ

Ще ме назовава мами, а не баби, смее се изпълнителката



" Ще ме назовава мами, а не баби, тъй като аз съм отгледала майка му " - споделя певицата Бони и прибавя: " В България се поставят бомбастични заглавия за неща, които не се знаят. Ако щерка ми Миа беше родила или в случай че аз бях родила, щях да го кажа просто. Моята племенница Бони роди и това е. "

Бони разгласява в своя профил фотоси на бебето и нетът гръмна с догадки на кого е то. Вестник " България Днес " е първата медия, на която тя споделя за новороденото.
 Бони е на седмото небе от благополучие Бони е на седмото небе от благополучие


" Аз отгледах майка му, която е кръстена на мен - Бони. Грижила съм се и за нейните родители - брат ми и снаха ми. Има 20 души, за които се грижа " - споделя фолкзвездата. Тя се заклева, че ще го къпе и ще го дундурка, когато не е по участия, а дребният към този момент реагирал на песните й. " Разбира се, че маминка ще се постарае за него, както и за родителите му. Той е част от фамилията ми. Ще се погрижа един ден и за образованието му ".

 Бони с гръмка вест: Имаме си бебе
 Малкият към този момент реагира на песните на баба си Малкият към този момент реагира на песните на баба си


Певицата споделя, че в никакъв случай не си е правила на ниска цена ПР. Просто дребният е огромна благословия за нея. " С тези фотоси в обществените мрежи желаех да изразя насладата си и нищо повече " - споделя тя. Хората решили, че бебето е на Бони и я питали какви дарове да му купят, признава със смях певицата. " Засега няма да споделям името му, само че то е царско. Ние си го назоваваме просто " патенцето ". Дъщеря й Миа-Михаела сега е на 21 години и към момента счита, че е рано да ражда. Има свои проекти за живота. " Ако въпреки всичко тя роди, ще основа подобен гръм, че ще се чуе в цяла България " - смее се Бони.
 
Миа от три години е със своя другар и имат сериозна връзка. Живее настрана от майка си. " Ако решат да подвигат женитба, аз ще съм с тях, само че не обичам да встъпвам в персоналното пространство на щерка си " - безапелационна е дивата. На възможната бъдеща женитба Бони не е сигурна дали ще пее, тъй като щяла да предложения цяло съзвездие от реализатори, които да поздравят младоженците. " Ще им изпея наложително най-малко една ария " - безапелационна е певицата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР