Ще ли ви се да имаше думи с магична сила,

...
Ще ли ви се да имаше думи с магична сила,
Коментари Харесай

Тази мощна Коледна молитва сбъдва всяко желание. Научете какво трябва да кажете

Ще ли ви се да имаше думи с магична мощ, които да сбъдват най-съкровените ни стремежи? Е, тук ще ги откриете.
Тези думи фактически имат извънредно мощен резултат. Няма никакви подозрения, че в случай че ги изречете в утринните часове и вечерта на Коледа, животът ви ще се промени радикално. Не просто ще останете удовлетворени от резултатите, а няма да ви се има вяра, че това фактически се случва с вас.
След това коледно знамение може да получите позвъняване от далечни родственици, които да ви оповестят, че ви оставят в завещание част от имуществото си. Не е изключено да получите предложение за нова работа или пък покачване на заплатата. От вас се желае единствено да приемете „ подаръка ”, който ви се предлага. Първият път, в който е належащо да изречете тези вълшебни думи, би трябвало да е на Коледа.

След това продължете да ги изричате всеки ден – заран и вечер в продължение на един месец. Не е изключено резултатът да пристигна преди да е изминал месец от старта на молитвата ви.
Не се съмнявайте в нейната мощност.
Дори да сте изпаднали в цялостно обезсърчение от живота и протичащото се към вас, то нещата ще се трансформират към по-добро.
Хората, които към този момент са се възползвали от тази вълшебна молитва, описват, че животът им се е трансформирал радикално.

Това, което би трябвало да казвате на глас, е, че божиите блага са и ваши блага. С вас са божествената естетика, мир и обилие. Любовта на Господ излиза от вас. Благословете всеки, който попадне в обкръжението ви, не би трябвало да таите злоба и ненавист.
Много значимо изискване е да сте откровени, когато изричате молитвата. Вярвайте, че нещата ще се случат и животът ви ще се промени към по-добро. Неслучайно е казано, че на Коледа стават чудеса. Възползвайте се оптимално от това вълшебно време на годината.
Инфо: evolife.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР