ще изведе с капитанската лента в приятелския мач срещу утре

...
ще изведе с капитанската лента в приятелския мач срещу утре
Коментари Харесай

Ериксен ще изведе Дания с капитанската лента при завръщането си на Паркен

ще изведе с капитанската лента в приятелския мач против на следващия ден при завръщането си на стадион " Паркен " за първи път, откогато получи сърдечен арест там по време на Европейското състезание предишното лято., който е втори капитан в отсъствието на контузения, е предложил да даде лентата на Ериксен, разкри треньорът на Дания Каспер Хюлманд на конференция през днешния ден. Това ще бъде прочувствен миг за Ериксен, който рухна на терена на стадиона в по време на мача против на 12 юни предходната година и единствено бързата интервенция на медицинските екипи го избави от крах.

Ериксен възобнови професионалната си кариера в Брентфорд във Висшата лига, откакто беше екипиран със специфичен дефибрилатор и означи гол при завръщането си за Дания в събота, откакто влезе като промяна на полувремето против Нидерландия в Амстердам.

" Определено ще бъде доста особено, тъй като не съм бил на " Паркен ", откогато се случи оня случай. Очаквам с неспокойствие да се върна на този стадион ", сподели Ериксен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР