Ще изпълня своя граждански дълг и ще гласувам, защото не

...
Ще изпълня своя граждански дълг и ще гласувам, защото не
Коментари Харесай

Марешки: Ще гласувам, а можех да стоя до любимите си сърнички и зайчета, но не!

„ Ще извърша своя цивилен дълг и ще гласоподавам, тъй като не желая да оставя ориста на България, своята орис и тази на децата ми на инцидентен избор на други хора ”, съобщи водачът на ВОЛЯ Веселин Марешки.  По думите му, най-лесно е през днешния ден да останеш вкъщи и след това да критикуваш в интернет. „ Днес е денят на недоволството – пред урните ”, безапелационен е Марешки.

„ И аз можеше да си остана на топло у дома или до обичаните си кученца, котки, сърнички или зайчета, само че не, ще изляза, ще гласоподавам. Днес всички се афишират за смяна. Хайде най-сетне да се събудим, да не стоим до печките си,  да отидем всеобщо да гласуваме и да създадем смяната, за която толкоз години мечтаем ”, прикани Марешки.

„ Дано след днешния избор да създадем България просперираща, възраждаща се страна, а българския народ- благоденстващ и всички дружно да живеем тук по-щастливо. Бог да пази България! ”, споделя Веселин Марешки във видео-обръщението, което той разгласява на персоналния си профил във Facebook.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР