Ще изненадаме БСП. Хората виждат коя е партията, която работи

...
Ще изненадаме БСП. Хората виждат коя е партията, която работи
Коментари Харесай

Изненади за БСП на местните избори готви Цветанов

Ще изненадаме Българска социалистическа партия . Хората виждат коя е партията, която работи в полза на жителите. Това разяснява пред публицисти в Благоевград заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов . Той изясни, че от партията са подготвени с съвсем всички претенденти за кметски постове през изборите, които би трябвало да се проведат идната година.

Цветан Цветанов ще организира поредност от срещи с общинските управления на ГЕРБ в област Благоевград.

" Политиката на Българска социалистическа партия за конфронтиране не е добра за страната, по тази причина не е изненада, че социологически изследвания, направени по поръчка на ГЕРБ, ни дават преднина с над 4% пред Българска социалистическа партия ", означи ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

Цветанов оцени като позитивно кметуването на Атанас Камбитов в Благоевград. Градът очевидно бил трансформирал образа си в последните години.

Цветан Цветанов уточни, че сега бежанският напън по границата с Турция е нулев и посочи, че една от аргументите за това е непрекъснатият политически разговор и взаимни старания сред премиера Борисов, министър-председателя на Гърция Алексис Ципрас и турския президент Реджеп Ердоган .
" Гаранция за стабилността и сигурността в района е поставеният от Българското председателство акцент върху Западните Балкани. Това ще подсигурява добра връзка сред държавните управления, положителни междусъседски връзки и съгласие сред хората ", разяснява Цветан Цветанов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР