Ще изложа пред вас своите субективни възприятия, за да постановите

...
Ще изложа пред вас своите субективни възприятия, за да постановите
Коментари Харесай

Ясен Тодоров пред ВСС: Иван Гешев се държа като човек, опрян до стената 

Ще изложа пред вас своите субективни усещания, с цел да постановите едно осведомено решение. Това каза зам.-директор на Националната следствена работа (НСлС) пред Висш съдебен съвет. 

" Със сигурност не сме се виждали между 1 и 14 май. Може би единствено телефонни диалози ", съобщи Тодоров. 

Според Ясен Тодоров Гешев съвсем не е спал в дните след атентата.

" Не е било пиратка, а гърмеж предопределен за ликвидиране. Със средство, което е рисково за живота на мнозина. "

Тодоров съобщи, че с Борислав Сарафов и Иван Гешев се познават от 35 години и са учили дружно. 

Ясен Тодор е отишъл в дома на Иван Гешев на 14-ти май. 

Гешев му е споделил, че е бил опрян до стената, само че желае да остане на този пост, с цел да извърши отговорностите, за които е назначен. 

Според Ясен Тодоров Гешев е бил наясно, че в случай че не си подаде оставката ще бъдат подхванати законодателни дейности да бъде отхвърлен. 

" Всички неща, които ми разказа се случиха ", сподели Тодоров. 

" Бихте ли описали по какъв начин изглеждаше, имаше ли смяна като метод на диалог Иван Гешев? По-спокоен, по-раздразнителен ли беше, попита адвокат Радостина Томова, която съставлява Иван Гешев. 

" Господин Гешев е душевен резистентен, проведен и с подредено мислене. На тази дата той беше по-различен, беше разпръснат и безреден. Скачаше от тематика на тематика, възмущаваше се. В един миг споделяше " ясно ми е какво ще се случи ", в идващия миг заявяваше, само че аз " няма да се дам ". Отдавам това на прочувствения потрес. Момче от НСО, което е участвало на атентата, че такова нещо не е преживявал, макар че е квалифициран ", сподели Тодоров

Според Тодоров Иван Гешев се е трансформирал в медийна жертва. 

Ясен Тодорв съобщи, че не схваща българските публицисти, които се вълнували от израелския специалист и дали децата на Иван Гешев са участвали по време на атентата. 

Израелския специалист е декларирал, че това е офанзива срещу държавата и в случай че страната не предприеме ограничения това ще продължи.

Ясен Тодоров разказа израелския специалист като върховен офицер от Израелските специални части, които преподава във водеща академия по анти тероризъм в света. 

Тодоров съобщи, че се е срещнал с специалиста по време на конференция в Софийския университет. 

Очаквайте детайлности!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР