Ще излъчи ли правителство 50-ото Народно събрание? Темата коментираха в

...
Ще излъчи ли правителство 50-ото Народно събрание? Темата коментираха в
Коментари Харесай

Анализатор: Най-големият страх на Борисов е да бъде прилепен до ДПС официално

Ще излъчи ли държавно управление 50-ото Народно заседание? Темата разясниха в студиото на „ Добро утро, Европа “ проф. Николай Найденов и политологът Кузман Илиев.

 

„ Правителството ще се състои сигурно, само че ще има малко повече финтове към тази цел. Двамата участници са ясни. Смятам, че „ ИТН “ и евентуално „ Величие “ по друг метод ще дадат някаква поддръжка, само че по подобен метод, че да не излезе, че вземат участие в ръководството “, сподели проф. Найденов.

„ На Борисов най-големият му боязън е да бъде долепен до Движение за права и свободи публично. Той за това искаше ПП-ДБ да са с него. Те обаче се вършат на нацупени, с цел да се съживят и с цел да обяснят на електората си, че те не са такива, каквито бяха до момента в „ сглобката “ – предатели на личните си цели и хрумвания, което беше причина гласоподавателите им да не излязат да гласоподават. Става една безусловно фасадна игра “, разяснява Илиев. Според него държавно управление ще има и даже постовете в него към този момент са разпределени.

 

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР