Ще изгрее слънце и на нашата улица“ Проф. Стоян ДенчевВ

...
Ще изгрее слънце и на нашата улица“ Проф. Стоян ДенчевВ
Коментари Харесай

Проф. Стоян Денчев: Мария Габриел - кандидат за премиер - добро попадение!

„ Ще изгрее слънце и на нашата улица “
Проф. Стоян Денчев

В края на тази година, за 10-ти следващ път УниБИТ провежда една неповторима интернационална конференция под надпис „ Хармония в разликите “.

 

Обикновено тематиката на тази конференция е обвързвана със отбраната на човешките права и междурелигиозния разговор. Ще ми се да направя прилика, като планирам и експонирам заглавието на университетската конференция върху българското всекидневие.


Избори, избори …и отново избори! Стига толкоз! Ножът към този момент е опрял до гърлото и българския народ не може да понесе следващия политически тарикатлък.

 

Винаги съм бил оптимист и в този момент твърдо имам вяра, че ще пристигна ден след който нещата в нашата изстрадала страна ще се оправят.


Кратка ретроспекция – Избори! Парламент! Председател на Парламента! Безплодни и ненужни „ договаряния “! ОТРЕЗВЯВАНЕ (най-после)!


Нали ще се съгласите с мен, че в Народното събрание на Република България има определени 240 Народни представители.

Според Конституцията на нашата страна тези Народни представители са определени от (част от) българския народ.

 

 

Разделени по официално политически правила, те до момента не можеха да си приказват едни с други, тъй като някои от тях имаха и към момента имат червени разграничителни линии, а други се смятат за неповторими и сякаш са представители на някакъв различен народ.

 

 

Не, не, Народът на България е един и вие госпожи и господа депутати представлявате в Народното събрание точно този Народ!


В момента нашата страна незабавно се нуждае от РЕДОВНО държавно управление, от държавно управление формирано от персони. В средствата за всеобщо осведомление, през днешния ден се появи информация, че водачът на най-голямата политическа мощ в Парламента – „ ГЕРБ-СДС “, след приемане на мандат от президента Радев ще предложи за министър-председател българския еврокомисар госпожа Мария Неделчева-Габриел.

 

Наистина положително попадение! Аз съм уверен, че водачите на систематичните политически партии, показани в Парламента ще се замислят съществено върху това предложение и.. ще го одобрят. Мисля си, че това биха могли да създадат и останалите политически началници, тъй като..ами тъй като е в полза на България.


Не желая да изпадам в овчи екстаз, само че съм уверен, че РАЗЛИЧИЯТА МЕЖДУ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ СИЛИ В ПАРЛАМЕНТА ТРЯБВА ДА ОСТАНАТ, НО НИЩО НЕ ПРЕЧИ ДА съдебна експертиза НАМЕРИ ПРЕСЕЧНАТА ТОЧКА НА ТЯХНАТА, НА БЪЛГАРСКАТА ХАРМОНИЯ!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР