Ще издам заповедта за отваряне на детските градини от 14

...
Ще издам заповедта за отваряне на детските градини от 14
Коментари Харесай

Костадин Ангелов: Ще издам заповедта за отваряне на детските градини от 14 декември до края на тази седмица

Ще издам заповедта за отваряне на детските градини от 14 декември до края на тази седмица. Това сподели министърът на опазването на здравето проф. след приемането на контракта за 20 нови оборудвани коли за спешна помощ за центровете за незабавна здравна помощ в София, Пловдив, Бургас, Варна, Добрич и Търговище, съобщи Агенция „ Фокус “.
„ Днес също имаме данни, които ни навеждат в тази посока, че би могло да се случи. От друга позиция до края на седмицата, в случай че продължат по този начин трендовете, те от понеделник ще отворят “, добави той.
 Костадин Ангелов не мисли като Борисов: Рано е да отваряме всичко Костадин Ангелов не мисли като Борисов: Рано е да отваряме всичко
Имаме подготвеност за отваряне на детските градини от идната седмица, удостовери здравният министър Костадин Ангелов на брифинг след нар...
По думите му а ко в четвъртък вечерта данните демонстрират ясна и отчетлива наклонност, в петък ще има заповед единствено за яслите и детските градини, само че без учебните заведения.
Позицията клони към приравняване на и PCR, сподели министър Ангелов.
„ Работим по този въпрос. В момента надвиват мненията по тази посока. Няма изрично мнение на европейско равнище, което да приравнява антигенните проби с PCR “, сподели той. Проф. Ангелов добави, че ще вземе поради мнението на специалистите. „ Има рекомендация, която споделя, че в огромни колективи могат да се употребяват за скрининг и да се удостоверяват с PCR тест “, добави той.
Припомняме, че. Ангелов сподели " рано е да отваряме всичко ".
 Проф. Ангелов: Започва офанзивата на човечеството против ковид, ще го победим с имунизациите Проф. Ангелов: Започва офанзивата на човечеството против ковид, ще го победим с имунизациите
" Във имунизационния проект имаме осъществяване на осведомителна акция, твърдо сме решени да надигнем целия запас на страната, с цел да дос...
" Имаме подготвеност за отваряне на детските градини от идната седмица, удостовери здравният министър Костадин Ангелов на брифинг след нареждането на министър-председателя Бойко Борисов за поетапно отваряне на страната от 21 декември. „ Такава подготвеност имаме. Казах, че това ще е първата мярка. Рано е да приказваме за отваряне на всичко от 21.12. 2020г. “, посочи проф. Ангелов.
, това е най-хубавата мярка против икономическата рецесия, съобщи през вчерашния ден министър-предедателят Бойко Борисов на визитата си в завод на верига за самун, предавано онлайн в профила му във Фейсбук. Той позволи опция детските градини да проработят още веднъж от идващия понеделник (14.11) - седмица преди крайния период на настоящите сега по-строги ограничаващи ограничения. Според заповедта на здравния министър те са в действие от 27 ноември до 21 декември и измежду тях е възбраната за посещаване на ясли, детски градини, учебни заведения и университети. " На 14-ти (декември - бел.ред.), в случай че цифрите са такива, ще отворим детските градини. Но това е под изискване, разгласи през днешния ден министър председателят Борисов. Той добави, че при всички случаи на 21 декември въведените последно ограничавания отпадат. " Броят на оздравелите е доста огромен и най-хубавата грижа съгласно нас е отварянето ", сподели министър председателят.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР