Ще избере някоя, която не е достойна за него. Не

...
Ще избере някоя, която не е достойна за него. Не
Коментари Харесай

Нарочената за вещица в Ергенът с люта закана към Алек

Ще избере някоя, която не е почтена за него. Не мисля, че може да откри чиста и същинска обич и свястна жена, счита Силви

От конкуренцията за сърцето на „ Ергенът “ отпадна една много спорна персона, а именно Силви, която се оказа нехаресвана от никой и даже дамите вътре се опасяваха от нея. Тя даже бе нарочена за вещицата на сантименталното имение, която прави заклинани на останалите участнички. 

Не съм очаквала по този начин да стане, беше извънредно неприятно. Това бяха интриги, които Криси направи, само че това си е за нейна сметка. Алек нямаше опцията да ме опознае и да види каква прелестна жена съм. Аз съм извънредно спокойна и съм добър човек.

Алек може доста да съжалява за това, че е изгубил мен. Аз съм в действителност една стойностна жена. Нямахме задоволително време да се опознаем.

Тя упрекна Алек, че е бил измамен и не е взел вярно решение.

Ако продължава по този начин ще си понесе следствията. Ще избере някоя, която не е почтена за него. Не мисля, че може да откри чиста и същинска обич и свястна жена.

Силви даже го дефинира като „ неистинен “ мъж, който не може да й даде същинска обич и ще я търси на открито.

Зрителите леко се поуплашиха от заканата на Силви към Алек.

Издействайте защита за Алек!

Ако в действителност имаше самочувствие и вярваше в себе си същински, нямаше да парадира какъв брой е велика. Отделно сигурно е до някъде има проблеми, написа Блиц.

Силвето действително нищо неприятно не е направила до този миг и това, че е странна не я прави рискова, както се пробваха да я изкарат!

Сценаристите за мен са блъснали дъното и напряко е насмешка за нас феновете!
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР