Ще искате да седнете за тези новини. Мет Гала вече

...
Ще искате да седнете за тези новини. Мет Гала вече
Коментари Харесай

Съпредседателите на Met Gala за 2024 г. ще ви поканят на пода

Ще желаете да седнете за тези вести.

Мет Гала към този момент е амбициозна вечер със своето кръстосване на изкуство, висша мода и звезди от всички краища на промишлеността. И в този момент ще стане още по-епично, защото съ-домакини, които се причисляват към събитието през 2024 година, бяха оповестени като , ,  и .

Квартетът – кросоувър, от който никой не знаеше, че има потребност – съставлява някои от най-големите имена в модата, музиката и актьорството. И до момента в който трима от четиримата се трансфораха в съществени места на годишното събитие през годините, това ще бъде първото присъединяване на Крис в Met Gala.

Галатата на 6 май ще означи третото появяване на Bad Bunny, 14-ото за Дженифър и номер шест за Зендая. Съобщението също по този начин подсигурява, че звездата Euphoria ще участва, защото тя не е участвала на Гала от 2019 година насам „ Camp: Бележки за модата “.

Тазгодишната тематика беше оповестена предходната есен и не е с цел да се спи. Звездите, които се разхождат по огромното стълбище на Музея на изкуства...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР