Ще искам повече пари. Асен Василев ми каза, че няма

...
Ще искам повече пари. Асен Василев ми каза, че няма
Коментари Харесай

Министърът на културата: Ще искам повече пари, но трябва да има готови планове

Ще желая повече пари. Асен Василев ми сподели, че няма проблем да дадем повече, само че би трябвало да представим точни, ясни и подготвени проекти, които са в интерес на обществото, сподели министърът на културата в първото си телевизионно изявление.

„ Този пост е нова територия, желаех да видя защо става въпрос на другите етажи “, сподели той.

По думите му преди е бил по-скоро опозиционно надъхан към властта, а в този момент се е озовал от противоположната страна.

„ Трябва да успокоим системата. Тези хора заслужават и нашето доверие, и усилието да им помогнем. Когато човек е свободен, тогава може да прави работата си добре “, сподели Кръстев.

По думите му са нужни точни, ясни и написани в детайли планове, които да бъдат показани на властта, с цел да се провиснал още средства.

„ Това държавно управление е доста съпричастно с проблемите на културата. Ние би трябвало да намерим запасите, където ги има “, сподели Кръстев.

„ Народният спектакъл е огромната ми болежка и рана в душата. Той би трябвало да е камертон за българската просвета и изкуство. Ще проверим още веднъж целия случай “, сподели Кръстев по отношение на споровете в най-големия спектакъл у нас.

„ Моето мнение е, че това е един вътрешен проблем, който трябваше да бъде решен още първоначално. В тези среди от време на време избухват непредвидени кавги, които могат да намерят своето решение единствено с разговор “, сподели още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР