Ще имате проблеми, аз предупреждавам само веднъж“ Нов скандал с

...
Ще имате проблеми, аз предупреждавам само веднъж“ Нов скандал с
Коментари Харесай

Руди Гела заплашва депутати от ПП, твърди ПИК

„ Ще имате проблеми, аз предизвестявам единствено един път “
Нов скандал с одиозния някогашен министър на спорта от „ смяната “, който съобщи Слави Трифонов

Деляна Пешева, лидер на листата на “Има подобен народ ” в Габрово, се е оплакала на своите, че ренегатът Радостин Василев лъже малограмотни гласоподаватели, научи ПИК от свои източници.

Бившият състезателен министър обяснявал, че номер 9 е бюлетината на Слави, криейки истината, че това е номерът на бюлетината на Политическа партия. Радостин Василев е лидер на листата на “Продължаваме смяната ” в Габрово, тъй като не го желаят в родния му град Плевен, където не смее да стъпи, откакто оглави групата на отцепниците от “Има подобен народ ” на 13 юни.

Деляна Пешева изпратила известия в партийния чат на Има Такъв Народ, в които споделя:

“Нашият някогашен сътрудник Руди преди малко в Севлиево заплаши 2-я (Богомил, беше депутат) и 3-я (бившата областна) в листата на Политическа партия, че в случай че си приказват с мен, ще имат проблеми. Смешник! Цитат: “Прекъснете диалозите, че ще имате проблеми! Аз предизвестявам един път! ”

В известията на Деляна Пешева става дума за Богомил Петков, някогашен народен представител от “Продължаваме смяната ” и за Ралица Манолова, някогашен регионален шеф на Габрово от “Продължаваме смяната ”, които са претенденти за народни представители. 

ПИК припомня, че против Радостин Василев се води прокурорска инспекция в Софийска градска прокуратура поради заканите му против Христинка Иванова, някогашен народен представител от “Има подобен народ ”, която отхвърли да се отдели от четата на Слави и да мине на страната на Кирил Петков преди вота на съмнение към държавното управление.

Запис на диалога сред Радостин Василев и Христинка Иванова беше огласен на 13 юни на конференция, водена от Тошко Йорданов. Според източници на ПИК в диалога има много притеснителна част, в която Радостин Василев непосредствено плаши Христинка Иванова, че ще й стъжни живота, само че тя е предадена напряко на прокурорите.

Срещу някогашния състезателен министър се водят още две прокурорски инспекции – за брутално навлизане в столичния ресторант “101 ” с цяла потеря чиновници на министерството на спорта и поради сигнал за “самоуправство ” в офиса на Има Такъв Народ в Плевен.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР