Ще имаме сериозни разговори, много от министрите са се превърнали

...
Ще имаме сериозни разговори, много от министрите са се превърнали
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Свидетели сме в София на най-мащабното купуване на гласове, ако е вярно това, което казва съдът

„ Ще имаме съществени диалози, доста от министрите са се трансформирали в партийни секретари. Помня, когато се скриха от срещите, когато трябваше да се вземат решения, за реакторите, за оръжията за Украйна. Просто се скриха “. Това разяснява пред публицисти в Народно събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Тече агитация, която няма да се отрази добре на ротацията “, сподели още Борисов.

Той разяснява и последните локални избори:

„ Свидетели сме в София на най-мащабното пазаруване на гласове, в случай че е правилно това, което споделя съдът след експертизи, флашки и така нататък, разяснява Борисов локалните избори, при които за кмет на София бе определен Васил Терзиев. Това е чудовищно пазаруване на гласове от бели якички. Няма ги гласовете в 300 секции, не излизат, това е операция на вота “, безапелационен е Борисов.

„ Корупцията в спортното министерство и мълчанието продължава, страховито е мълчанието там “, разяснява Борисов.

„ Забелязвам пътувания из страната, в този момент се загатва за пътешестване за Щатите 20 дни преди ротацията. Още не е предходна оценката за министрите, не са контрактувани, въпреки това ми споделят нашите министри ще продължат да ръководят и ще вършат каквото си желаят и ще пътуват, където си желаят, министри с по 30 000-40 000 командировъчни, това е чисто разхищаване “, акцентира Борисов.

„ Казахме към този момент, че ще понижим данъчните разноски, ще понижим, а в този момент виждам 40-50 индивида са се нагласили да вървят в Щатите “, уточни той.

„ Подкрепата не значи самоцелно да поддържаме, поддържаме това, което е вярно. Тази разходка за 5 дни във Вашингтон щом считат, че има изгода за страната, тогава ще кажа: убедиха ме “, сподели още Борисов./Tribune.bg

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР