Ще имаме сериозни разговори, много от министрите са се превърнали

...
Ще имаме сериозни разговори, много от министрите са се превърнали
Коментари Харесай

Борисов: Ще имаме сериозни разговори, много от министрите са се превърнали в партийни секретари

Ще имаме съществени диалози, доста от министрите са се трансформирали в партийни секретари. Помня когато се скриха от срещите, когато трябваше да се вземат решения, за реакторите, за оръжията за Украйна, просто се скриха, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщи кореспондент на БГНЕС.


Тече агитация, която няма да се отрази добре на ротацията, сподели още Борисов.

Той разяснява и последните локални избори: Свидетели сме в София на най-мащабното пазаруване на гласове, в случай че е правилно това, което споделя съдът след експертизи, флашки и така нататък, разяснява Борисов локалните избори, при които за кмет на София бе определен Васил Терзиев. Това е чудовищно пазаруване на гласове от бели якички. Няма ги гласовете в 300 секции, не излизат, това е операция на вота, безапелационен е Борисов.

Корупцията в спортното министерство и мълчанието продължава, страховито е мълчанието там, разяснява Борисов.

Забелязвам пътувания из страната, в този момент се загатва за пътешестване за Щатите 20 дни преди ротацията. Още не е предходна оценката за министрите, не са контрактувани, въпреки това ми споделят нашите министри ще продължат да ръководят и ще вършат каквото си желаят и ще пътуват, където си желаят, министри с по 30 000-40 000 командировъчни, това е чисто разхищаване, акцентира Борисов. Казахме към този момент, че ще понижим данъчните разноски, ще понижим, а в този момент виждам 40-50 индивида са се нагласили да вървят в Щатите.

Подкрепата не значи самоцелно да поддържаме, поддържаме това, което е вярно. Тази разходка за 5 дни във Вашингтон щом считат, че има изгода за страната, тогава ще кажа: убедиха ме, сподели още Борисов. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР