Ще имаме различно бъдеще, по-светло бъдеще, основаващо се на демокрацията

...
Ще имаме различно бъдеще, по-светло бъдеще, основаващо се на демокрацията
Коментари Харесай

Байдън за Путин: За бога, този човек не може да остане на власт

Ще имаме друго бъдеще, по-светло бъдеще, основаващо се на демокрацията и правилата, съобщи американският държавен глава, съобщи Нова.

уският президент Владимир Путин не може да остане на власт, заяви държавният глава на Съединени американски щати Джо Байдън в тирада в Кралския палат във Варшава, съобщи " Франс прес ".

Байдън към Дуда: За Съединени американски щати груповата защита на НАТО е " свещено обвързване "

" Ще имаме друго бъдеще, по-светло бъдеще, основаващо се на демокрацията и правилата, на вярата и светлината, на благоприличието и достолепието, свободата и опциите. За Бога, този човек не може да остане на власт ", сподели Байдън.

Американският водач се обърна в речта си непосредствено към съветския народ. " Позволете ми да кажа това, в случай че можете да ме чуете - вие, съветският народ, не сте наш зложелател ", съобщи Байдън.

По думите му войната на Русия в Украйна е стратегически неуспех. Той добави, че американските сили в Източна Европа са там да бранят НАТО, а не да влизат в спор с съветските военни. При все това Байдън насочи остро предизвестие към Русия да не стъпва " и на инч на територията на НАТО ".

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков отхвърли думите на американския президент Джо Байдън, който съобщи, че Владимир Путин  " не може да остане на власт ".

" Не Байдън е този, който взема решение, ко да бъде водач на страната ни. Президентът на Русия се избира от жителите на нашата страна ", сподели Песков в отговор на въпрос Ройтерс, съобщи Българска телеграфна агенция.

Представител на Белия дом съобщи че Байдън, който изрече тези думи в тирада във Варшава, не е призовал за промяна на режима в Русия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР