Ще имаме обща коалиция и ще се явим и на

...
Ще имаме обща коалиция и ще се явим и на
Коментари Харесай

ПП обяви коалиция с ДБ и за европейските, и за националните избори

" Ще имаме обща коалиция и ще се явим и на националните, и на европейските избори дружно. "

Такова съобщение направи съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков, визирайки обединяването с " Демократична България ". Днес е вторият ден от провеждащото се второто Общо заседание на Политическа партия, на което от партията избраха и своите представители в листата за Европейски парламент и ново тясно управление.

Засега не е известно от Демократична България да са взимали решение за общо явяване и за нациоланите избори, само че такова е разумно поради обстоятелството, че се върви към избори 2 в 1.

Окончателната класификация на евролистата ще стане ясна след договаряния с " Демократична България ". Водач е Никола Минчев, а от страна на Политическа партия като вътрешни номинации следват Даниел Лорер, Настимир Ананиев, Христо Петров (Ицо Хазарта), Деница Симеонова, Искрен Митев, Христо Даскалов. 

Относно тактиката за идните избори - национални и европейски, Петков съобщи, че е наложителна първата позиция на коалиция. Вярваме, че е допустимо, тъй като за девет месеца ни укоряваха, че сме продали правилата си, че не сме си изпълнили обещанията, само че българският народ видя, че когато на 17 март ни предложиха единствено ротация на министър председателите, само че без промяна в правосъдната система, без ясна промяна в регулаторите, без промяна на службите, ние казахме – не. България би трябвало да има тези промени и властта е единствено функционалност. Няма да предадем никой, знаем, че българският народ ще го оцени, сподели Кирил Петков. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР