Ще има значителна облачност и на много места ще превалява

...
Ще има значителна облачност и на много места ще превалява
Коментари Харесай

Времето се затопля, но ще превалява дъжд

Ще има забележителна облачност и на доста места ще превалява дъжд. Сутринта на обособени места в Горнотракийската равнина видимостта ще е понижена. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад. Минималните температури ще са сред минус 1° и 4°, в София – към 1°, съобщи БГНЕС.

В множеството региони от страната ще духа слаб, в Източна България и Предбалкана сдържан югозападен вятър и оптималните температури ще доближат 15°-16°. В Западна България ще се задържи съвсем безшумно и там в низините и котловините ще бъде мъгливо или с ниска облачност, а дневните температури ще са до 5°-7°. В София оптималната температура ще е към 13°.

Над планините ще е най-вече облачно и прохладно. Ще има превалявания от сняг, под 1700 m – от дъжд. Ще духа сдържан и мощен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 m ще е към 7°, на 2000 m – към 4°.

По Черноморието облачността ще е забележителна и основно в южните региони ще превали дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са сред 12° и 16°. Температурата на морската вода е 7°-8°. 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР