ще има загуби от над 10 милиона евро през 2020

...
ще има загуби от над 10 милиона евро през 2020
Коментари Харесай

Германски клуб за предимството да идваш от Втора Бундеслига

ще има загуби от над 10 милиона евро през 2020 година поради пандемията от Ковид-19, заяви клубният президент Дирк Цингер в изявление за " Берлинер Цайтунг ". Той обаче посочи, че столичаните, които сега играят за втора година в Бундеслигата, към момента са структурирани като тим от втора дивизия и това е лимитирало загубите.

" Със сигурност имаме най-малко едно преимущество и това е, че идваме от втора дивизия. Заради това можем да се оправим относително по-лесно с рецесията от клубове, които са в елита години наред. През предишния сезон харчехме малко, до момента в който приходите ни към този момент се бяха нараснали. Загуби от 10 милиона евро обаче си остават големи ", съобщи президентът на Унион.

Today supporters should have been celebrating with Christmas Carols at the Stadion An der Alten Försterei. Another thing COVID-19 has taken away from us.

However, here are a few picts from years gone by so we can reminisce.

Frohe Weihnachten
— COPA90 (@Copa90)
Цингер добави, че не е изключено да има нови съкращения на заплатите, в случай че тимовете в Германия продължат да играят при закрити врата.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР