Ще има веселба, както се и очакваше. Започва поставяне на

...
Ще има веселба, както се и очакваше. Започва поставяне на
Коментари Харесай

Районният кмет Трайков вдига строителна ограда около МОЧА, поиска да се махнат „шатри, палатки и други подобни“


Ще има забава, както се и очакваше. Започва слагане на строителна ограда към Паметника на Съветската войска, заяви в профила си във фейсбук кметът на столичния регион „ Средец “ Трайчо Трайков, на чиято територия се намира МОЧА.

Вчера специалисти от регион „ Средец “ изготвиха следващ констативен протокол за положението на така наречен „ Монумент монумент на руската войска “. Вече е изпратено на регионалния шеф с наставление за незабавни ограничения за ограничение на достъпа на жители наоколо до оборудването, посредством слагане на строителна ограда и разглобяване на рисковите детайли “, написа Трайков, който е от „ Демократична България “.

„ Имам уверението на госпожа Тодева, че поверената ѝ администрация ще реагира съответно, за разлика от всички предходни случаи, когато сходни наставления, актове и заповеди са пренебрегнати или обжалвани по правосъден ред и не са изпълнявани, даже когато съдът е потвърждавал основателността им “, прецизира Трайчо Трайков, който беше за малко министър на енергетиката в едно от държавните управления на Бойко Борисов.

„ Отделно, в писмо до дирекция Сигурност на Следствен отдел към окръжна прокуратура съм изискал да подхващат ограничения за съблюдаване на изискванията в издаденото от тях съгласувателно писмо за осъществяване на акцията пред оборудването, които категорично не разрешават слагането на преместваеми обекти като шатри, палатки и други сходни “, написа още кметът на региона.

Първите палатки бяха нагласени пред паметника, който столичани назовават МОЧА (Монумент на окупационната алена армия), от партията „ Левицата! “ на Мая Манолова и други леви маргинали. Към тях преди няколко дни се причислиха за бойно дежурство, защита и защита и другата пропутинска партия – Българска социалистическа партия.

Очаква се така наречен „ Възраждане “ също да включи своите шпиц-команди, с цел да заслужи финансирането си от Кремъл. Така че ни чака радостна есенна акция за локални избори и преместване на монументи, в случай че Трайчо Трайков и държавното управление на Николай Денков се осмелят да влязат в историята, като пратят най-сетне в музея едно грозилище – нещо, което не стори нито един български политик от 33 години насам.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР