Ще има увеличение на пенсиите, но от сметките ще зависи

...
Ще има увеличение на пенсиите, но от сметките ще зависи
Коментари Харесай

Депутатът от ДБ Мартин Димитров обещава повишение на пенсиите

Ще има нарастване на пенсиите, само че от сметките ще зависи какво ще е то. Това разгласи пред Нова тв депутатът от Демократична България Мартин Димитров.

„ Трябва да се вършат срещи по-често, да се взимат общи решения, да няма самостоятелни осъществявания.

Комуникацията вътре в обединението трагично би трябвало да се усъвършенства ", добави Димитров.  
Той разяснява пост на водача на Има Такъв Народ Слави Трифонов.  „ Продължаваме промяната ” не се преценяват, съветват, изричат се по тематики неподготвени, счита Трифонов.

„ Не се вади по този метод отвън кухнята подобен проблем, а се търси неговото решение. Нека търсим решенията, а не свадите. Колкото може би трябвало да се свършат положителни каузи, до момента в който го има това държавно управление и тази коалиция. Ситуацията е извънредно комплицирана. Опозицията не е поискала нито един избор на съмнение. Ако желаеха да ръководят, щяха да са внесли доста пъти ” ”, прикани Димитров.  

Коментира и последните решения на държавното управление за поддръжка на обществото.

„ Всички ограничения би трябвало да ги остойностим и да забележим каква ще е общата сума и по какъв начин ще се поеме от бюджета. Ако всичко е 2 милиарда, допустимо е да бъде покрито от бюджета ”, счита Димитров, който е и ръководител на Комисията по икономическа политика.

„ Ние държим на прага за регистрация по Данък добавена стойност. Прие се да бъде повишен на 100 000. Но няма единодушие да бъде повишен на 166 000 от първи януари 2024 година ”, сподели още депутатът.  

Според него във връзка с тока, газа и парното има логичност за диференцирано Данък добавена стойност. „ Това са контролирани пазари и ще се усети от всички. Намалението ще бъде 11%. Въпросът е за какъв брой време да се понижи ”, сподели депутатът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР