Ще има тежки последствия за Русия, в случай че нахлуе

...
Ще има тежки последствия за Русия, в случай че нахлуе
Коментари Харесай

Лондон няма да изпраща войски в Украйна, но плаши Русия с тежки последствия

Ще има тежки последици за Русия, ако нахлуе в Украйна или се опита да откри марионетен режим. За това предизвести английският вицепремиер Доминик Рааб, представен от " Спутник ".

Ние сме един до друг с нашите европейски съдружници, НАТО и Съединени американски щати, тъй че ще има доста съществени последици, в случай че Русия направи тази стъпка ", закани се той.

Политикът дефинира като  " доста малко евентуално " Англия да изпрати войски в Украйна, само че увери, че икономическата цена, която ще заплати Кремъл, ще бъде " задоволително висока, с цел да премисли два пъти " преди този момент.

Припомняме, по-рано днес Великобритания упрекна Русия, че се пробва да сложи на власт в Киев проруски водач, до момента в който обмисля дали да нахлуе и окупира Украйна.

По данни на английското външно министерство редица украински политици поддържат " връзки с съветските разследващи служби, включително с сътрудници, за които се допуска, че са забъркани в проектите за нахлуване на Украйна ".

Сред претендентите за проруски водач в Киев Лондон посочи бившият украински народен представител Евгений Мураев, който сега е обект на наказания от страна на Русия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР