Ще има работна група, на която да се обсъдят различните

...
Ще има работна група, на която да се обсъдят различните
Коментари Харесай

ДПС след срещата с ГЕРБ и ПП: Пеевски се отказва от мястото си в конституционната комисия

" Ще има работна група, на която да се обсъдят другите хрумвания, с цел да може по-бързо да напредваме с концепциите за промяна в правосъдната система, която стартира с измененията в Конституцията, а по-късно да се създадат и промени в съответните закони ". Това съобщи водачът на Движение за права и свободи, Мустафа Карадайъ след среща сред ГЕРБ, Политическа партия и Движение за права и свободи за измененията в Конституцията, съобщи кореспондент на БГНЕС.


" Ще изберем чисто нова конституционна комисия, всички ще излъчат единствено тясно специалисти, а водачите на партиите и знаковите лица ще разясняват процеса от тяхната позиция, те няма да излъчват представители, а работната група ще стартира идната седмица ", това съобщи Делян Пеевски.

Той разгласи, че се отхвърля от конституционната комисия.

" Аз върша крачка обратно в името на Конституцията, тъй като измененията са неотложни, ще ограничим пълномощията на основния прокурор ", съобщи още Пеевски.

Относно думите на акад. Денков, че Възраждане демонстрира експанзия и каква е позицията на партията Карадайъ посочи, че Движение за права и свободи постоянно е осъждали всякаква форма на апел за опълчване, експанзия и ненавист в обществото. " От друга страна се обръщаме към всички, които се надпреварват против осъждането на експанзията да бъдат по този начин безапелационни като от тяхно име се демонстрира експанзия към Движение за права и свободи, към мюсюлманите и към другите малцинства ", сподели още той.

Относно думите на акад. Денков, че Възраждане демонстрира експанзия и каква е позицията на партията Карадайъ посочи, че Движение за права и свободи постоянно е осъждали всякаква форма на апел за опълчване, експанзия и ненавист в обществото. “От друга страна се обръщаме към всички, които се напредварват против осъждането на експанзията да бъдат по този начин безапелационни като от тяхно име се демонстрира експанзия към Движение за права и свободи, към мюсюлманите и към другите малцинства ”, сподели още той. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР