Ще има пренасочване на ученици от най-старото училище в Кърджали

...
Ще има пренасочване на ученици от най-старото училище в Кърджали
Коментари Харесай

Ще се наложи ученици от най-старото училище в Кърджали да учат на други места

Ще има пренасочване на възпитаници от най-старото учебно заведение в Кърджали – " Отец Паисий ", където през вчерашния ден (10 декември) се срути стълбище и за благополучие не се стигна до нещо по-сериозно. Това стана ясно от информация на учебното управление, споделена пред bTV.
Според казаното, в постройката ще учат единствено най-малките, а децата от IV клас нагоре ще би трябвало да организират часовете си в други здания. Сега обаче следва коледна почивка, а наложително към този момент има почивка от 2 дни.
Кметът на Кърджали Хасан Азис счита, че случилото се със стълбището не е станало поради скорошно саниране на учебното заведение. Засега главната версия е, че е имало по този начин да се каже струпване на напрежение върху стълбището, тъй като то е доста дълго и се употребява непрекъснато от доста деца, защото е значима инфраструктурна връзка вътре в постройката. В учебното заведение учат 1500 деца.
Директорът на учебното заведение Златко Атанасов благодари на учителите, работили бързо по време на вчерашното коледно празненство на възпитаници в постройката.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР