Ще има предсрочни избори. Въпросът е кога и какво правим

...
Ще има предсрочни избори. Въпросът е кога и какво правим
Коментари Харесай

Карадайъ към Радев: Въпросът е какво правим до предсрочните избори

" Ще има предварителни избори. Въпросът е по кое време и какво вършим до предварителните избори ".

Това сподели ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ при започване на консултациите при президента преди връчванеот на третия мандат за сформиране на държавно управление.

" Имаме една и политическа рецесия, с изключение на всичките други рецесии. Още през април декларирахме, че формулата за сформиране на мнозиство е неверна. Политическата логичност диктува, че тази власт, която е учредена на ненавист, противпоставяне, реваншизъм, няма по какъв начин да издържи. Още тогава казахме че ни предстоят предварителни избори.

Ние сме виновна политическа партия. В такива спешни обстановки постоянно Движение за права и свободи е играело своята съществена виновна роля. За да бъде изменена формулата са нужни предварителни избори, нужна е нова основа, с цел да има нова къща.

Докато се стигне до предварителните избори доста е значимо какво има да се прави. Не бягаме от нашата отговорност ", съобщи Карадайъ.

В началото президентът попита по какъв начин съгласно Движение за права и свободи ще се преодолеят всички рецесии в интервал, в който няма парламент.

Очаквайте детайлности!
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР