Ще има предсрочни избори, въпрос на време е. Предстоящите европейски

...
Ще има предсрочни избори, въпрос на време е. Предстоящите европейски
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Ще има предсрочни избори, въпрос на време е

" Ще има предварителни избори, въпрос на време е. Предстоящите европейски избори ще бъдат лакмус, тогава ще забележим какво е публичното въздействие. Вътрешнопартийната съпротива – част от хората, които желаят свалянето на ръководителя на Българска социалистическа партия, работи директно и тясно с ГЕРБ. Има хора от Българска социалистическа партия и ГЕРБ с общи политически тези. Имаме вътрешно партийни проблеми, които съм уверен, че с приближаването на изборите ще решим”, изясни Кирил Добрев в изявление за bTV.
" Убеден съм, че партии от ръководещата коалиция няма да попаднат в Европарламента, което ще докара до други разтърсвания. Нито една от партиите в Обединени патриоти няма да попадне в ЕП”, предвижда Добрев.
Той разяснява и разпореждането на премиера „ Джи Пи Груп” да бъде извадена от всички европейски и държавни планове. Дошло е времето да се каже ясно, че законът за публичните поръчки генерира корупция и ръководещите не могат да се оправят с това, уточни социалистът.
Кой е този фактор, който може в един и същи ден да накара всички европейски издания да пишат едно и също и всички европейски водачи да реагират по един и същи метод, повода е една съгласно Кирил Добрев – недоверието, което Борисов е построил към своите европейски сътрудници. Така зам.-председателят на Българска социалистическа партия разяснява реакцията на премиера след изказванията за убийството на журналистката Виктория Маринова.
Добрев не се съгласи с констатациите на премиера Бойко Борисов, че „ червени и сини политици” са злепоставали страната си пред европейските сътрудници и това е довело до изявления и реакции против България.
Искрено се надявам казусът в Русе да е единствено и само престъпен. Вярвам, че Министерство на вътрешните работи може да се оправи с този случай, уточни още Добрев.
Добрев разгласи, че партията му не е желала интернационално следствие на случая, а единствено е цитирала думи на американския дипломат в България Ерик Рубин, който предложи помощ на институциите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР