Ще има предсрочни избори, Борисов и Нинова запяха в един

...
Ще има предсрочни избори, Борисов и Нинова запяха в един
Коментари Харесай

Мая Манолова: Високите цени ще свалят това правителство

Ще има предварителни избори, Борисов и Нинова запяха в един глас за хартиените бюлетини. Това съобщи по Българска национална телевизия водачът на "Изправи си се.БГ " Мая Манолова. По думите ѝ те са изрично срещу да се пипа Изборният кодекс и би трябвало да остане единствено машинното гласоподаване. Коментира, че скъпите цени ще смъкват държавното управление.

Манолова сподели, че не трансферира виновността към никого за своите представяния на изборите, а големите упования на българските жители са се оказали излъгани по отношение на "Продължаваме смяната ". Те пропиляха тази висока социална сила, сподели Манолова.

Отчете, че Политическа партия са дали обещание промяна в енергетиката, пенсионна промяна, в опазването на здравето, да се направи нова КОНПИ, а действително не е направено нищо. Надградиха схемите на Борисов и те започнаха да работят в тяхна изгода, сподели Мая Манолова.

По думите ѝ медиатори на новата власт са създали договорката на живота си за природния газ. Експертите на "Изправи се.БГ " са пресметнали, че ще изискуем на "Газпром " 800 млн. евро поради едностранно нарушение на контракта с газовия колос.

В момента изчерпваме всички благоприятни условия да се доберем до информация за това дело, за претекстовете, по които сме били подслушвани с решение на Специализираната прокуратура, задачата е да не може повече неуместните на всяка власт да бъдат включвани в описи, да бъдат нелегално подслушвани, сподели Манолова.

Допълни, че пенсионерите ще си видят фишовете и ще открият, че на огромна част от тях нарастването на пенсията ще бъде с 2-3, до 5%. Мярката 0% Данък добавена стойност на хляба е трябвало да се съчетае с 0% Данък добавена стойност на продуктите, с които се прави той, а също и с таван на цените на някои съществени артикули.

Реална поддръжка няма да има нито за пенсионерите, нито за работещите небогати, нито за фамилиите с деца, сподели Мая Манолова.

Критикува, че хората със скъпи коли ще получат 25 стотинки за литър заредено гориво, а бензиностанциите към този момент са повишили цените.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР