Ще има предсрочни избори, Борисов и Нинова запяха в един

...
Ще има предсрочни избори, Борисов и Нинова запяха в един
Коментари Харесай

Манолова: Високите цени ще свалят правителството, ще има предсрочни избори -

" Ще има предварителни избори, Борисов и Нинова запяха в един глас за хартиените бюлетини ", заяви водачът на " Изправи си се.БГ " Мая Манолова пред Българска национална телевизия.

По думите ѝ те са изрично срещу да се пипа Изборният кодекс и би трябвало да остане единствено машинното гласоподаване. Коментира, че скъпите цени ще смъкват държавното управление.

Манолова изясни, че не трансферира виновността към никого за своите представяния на изборите, а големите упования на българските жители са се оказали излъгани по отношение на " Продължаваме промяната ". Те пропиляха тази висока социална сила.

Според нея от Продължаваме промяната са дали обещание промяна в енергетиката, пенсионна промяна, в опазването на здравето, да се направи нова КОНПИ, а действително не е направено нищо. " Надградиха схемите на Борисов и те започнаха да работят в тяхна изгода ", сподели Мая Манолова.

По думите ѝ медиатори на новата власт са създали договорката на живота си за природния газ. Експертите на " Изправи се.БГ " са пресметнали, че ще изискуем на " Газпром " 800 млн. евро поради едностранно нарушение на контракта с газовия колос.

В момента изчерпваме всички благоприятни условия да се доберем до информация за това дело, за претекстовете, по които сме били подслушвани с решение на Специализираната прокуратура, задачата е да не може повече неуместните на всяка власт да бъдат включвани в описи, да бъдат нелегално подслушвани, сподели Манолова.

Тя добави, че пенсионерите ще си видят фишовете и ще открият, че на огромна част от тях нарастването на пенсията ще бъде с 2-3, до 5%. Мярката 0% Данък добавена стойност на хляба е трябвало да се съчетае с 0% Данък добавена стойност на продуктите, с които се прави той, а също и с таван на цените на някои съществени артикули.

Реална поддръжка няма да има нито за пенсионерите, нито за работещите небогати, нито за фамилиите с деца, сподели Мая Манолова.

Манолова подлага на критика, че хората със скъпи коли ще получат 25 стотинки за литър заредено гориво, а бензиностанциите към този момент са повишили цените.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР