Ще има правителство, защото те ще бранят с цената на

...
Ще има правителство, защото те ще бранят с цената на
Коментари Харесай

Радостин Василев: Ще има правителство, в много тесен кръг е планирана коалицията

" Ще има държавно управление, тъй като те ще бранят с цената на всичко желанието за изразходване на властта и пазенето от наказателна отговорност.... Ще се опитат да запазят имунитета на Бойко Борисов, с цел да могат да създадат държавно управление, което да в профил основния прокурор и да бъде изпран Бойко ", сподели пред някогашният народен представител от " Продължаваме промяната ", който напусна групата, откакто изнесе скандални записи от съвещание на Националния съвет. И определи това като национално изменничество, тъй като Политическа партия постоянно " са се клели ", че в никакъв случай няма да се сплотяват с Бойко Борисов.

" Този танц с ГЕРБ, който се играе от момента на изборите, очевидно е бил плануван в доста стеснен кръг, тъй като в този момент виждаме резултата, тази коалиция, която през днешния ден три часа заседава явно по какъв начин да изперат Бойко ", добави той. 

Василев съобщи изрично, че не разполага с други записи - нито от централата на партията " Продължаваме промяната ", нито в стаята им в Народното събрание. " Вероятно Кирил Петков се опасява от други записи, с каквито аз не разполагам и не мога да давам отговор за тях ", сподели Василев.

Радостин Василев удостовери, че е с 24-часова полицейска защита, тъй като " се смята има сериозна опасност за живота " му.

Независимият народен представител акцентира, че това, което е чул в записа, отнасящо се до националната сигурност, го е предиздвикало да го огласи.

" Не съществуваше за мен вид да затая това нещо, тъй като по този начин щях да стана съизвършител. В мен не е съществувало подозрение, че ще оповестя това, да разкрия записа. Не е изминал анонимно, тъй като по този начин щяха да отхвърлят, че е истина ", разяснява още той. 

" Това е Национален съвет на партия, това не е скришен запис, който съм правил по квартири, парапети или всякакви други места. Виждам, че това още повече споява тази отвратителна коалиция ", съобщи той. И напомни, че неговото об

По-притеснителното, съгласно него, е, че мнозина участвали на партийното съвещание считат, че там не е прозвучало нищо неправилно, а е естествен диалог. По думите му никой различен от присъстващите там не е имал " гръбнак " да се опълчи.

Радостин Василев удостовери, че е време да направи политически план с " национално-отговорна позиция ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР