Ще има пейки за зрителите и децата да играят там,

...
Ще има пейки за зрителите и децата да играят там,
Коментари Харесай

Модерен туристически информационен център с лятна сцена ще е новата атракция в Ахелой

Ще има пейки за феновете и децата да играят там, сподели кметът на Поморие Иван Алексиев

Модерен туристически информативен център с лятна сцена ще е новата атракция в Ахелой. Предвижда се тези остарели детски площадки, които са морално остарели, да бъдат сменени, сподели пред бТВ кметът на Община Поморие Иван Алексиев.

„ Ахелой е туристически град. Това е повсеместен план за туристически център с лятна сцена и пейки за феновете “, добави той.

От Община Поморие обявиха, че плануваното оборудване ще помогне за развиването на града, а мястото, на което се намира, не е извънредно. 

„ Паркът става един дребен център за дребни, огромни и за артистични изяви. Сега някой споделят, че мястото му е другаде, само че е изцяло обикновено да имаме подобен туристически център, към който е лятната сцена, децата да играят там и да е безусловно безвредно “, разяснява Алексиев. 

Проектът се чака да бъде приключен до началото на летния сезон. 

Майки от Ахелой споделиха, че паркът, в който се построява туристическия информативен център, е обичано място за децата им, защото над детската площадка има високи дървета, които през лятото пазят сянка. Те са недоволни поради премахването на детската площадка, само че кметът Алексиев твърди, че малчуганите ще могат да играят в парка до новия информативен център и лятната сцена. 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР