Ще има пакет Великденска подкрепа за най-нуждаещите се, обяви премиерът

...
Ще има пакет Великденска подкрепа за най-нуждаещите се, обяви премиерът
Коментари Харесай

Кирил Петков обяви пакет „Великденска подкрепа”, не казва какво ще има в него

Ще има пакет " Великденска поддръжка " за най-нуждаещите се, разгласи министър председателят Кирил Петков преди съвещанието на Министерския съвет, без да дава повече детайлности.

„ Ще възложа на вицепремиера по еврофондовете дружно с министъра на труда и обществената политика да изработят пакет „ Великденска поддръжка ” за най-нуждаещите се да посрещнат по-високите цени на храните поради войната в Украйна. Удължаваме и мярката 60 на 40 до края на юни. Въпреки, че изключителното състояние свършва, действително помощта за компаниите ще продължи в идващите три месеца. Освен това ще рестартирам активността на Националния съвет по антикорупция. Заедно с Министерство на вътрешните работи, Министерство на правораздаването, Главния инспекторат ние ще би трябвало да засилим нашите политики против корупцията, която знаем, че е най-големият апаш на стандарта на живот в България “, добави още Петков.

По времето на ръководството на ГЕРБ за Великден държавното управление гласуваше по 40 лева надбавка към най-ниските пенсии.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР