Ще има нов водещ в ефир! Задачата ви е да

...
Ще има нов водещ в ефир! Задачата ви е да
Коментари Харесай

Джуджи заменя Любенов във Вечерното шоу?

Ще има нов водещ в ефир! Задачата ви е да отгатнете кой ще седне на стола. Успех в предвиждането на новото лице на Българска национална телевизия! ” Това известие се появи в понеделник на формалната страница на публичната телевизия във Facebook. Хората се втурнаха да допускат на направления, хвърляйки някои меко казано неуместни хрумвания: Николаос Цитиридис, Слави Трифонов, напусналата неотдавна Люба Пашова, уволненият Петър Стоянович, радостната Деляна Маринова-Джуджи, Михаил Билалов и още доста знайни и незнайни за необятната аудитория имена.

Много от феновете пишат, че няма кой да надмине настоящия водещ Георги Любенов. Въпреки това обаче в малкия екран очевидно считат, че има и по-добри разновидности. Засега новото лице остава загадка, само че най-вероятно ще го разкрият до дни. Това ще бъде петият подред хазаин на „ Вечерното шоу ” от момента на основаването му през есента на 2020-а до момента. То потегля с Митко Павлов, а името му беше „ Събота вечер с Митко Павлов ”. След няколко месеца в студиото седна комикът Ники Станоев и заглавието на предаването стана „ Събота вечер с Българска национална телевизия ”. След още няколко месеца мястото на артиста бе заето от Орлин Павлов, а от предишния септември – от Жоро Любенов. Тъй като същият води предаване и в събота и неделя заран („ Денят стартира с Георги Любенов ”), се наложи да реалокират „ Събота вечер ” в четвъртък вечер.
Реклама
Съответно името на предаването към този момент е „ Вечерното шоу ”, явно с цел да може без разтърсвания и стресови моменти да се мести където и както реши управлението, без да се основават смехотворни обстановки. Хората таман привикнаха да гледат Любенов в четвъртък, и им сервират нова изненада – ще има нов водещ в ефир. Кой ще бъде новият хазаин на предаването, което сменя водещите по-често в сравнение с плеймейтките си сменят мъжете? Един от слуховете е, че този път няма да има водещ, а водеща. Засега се спрягат имената на Деляна Маринова-Джуджи, която в последно време постоянно се върти край Българска национална телевизия, и на безконечната търсачка на популярност Андреа Банда Банда, написа " Уикенд ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР