Ще има лидерска среща с ПП-ДБ, когато имаме готовност за

...
Ще има лидерска среща с ПП-ДБ, когато имаме готовност за
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Ще има лидерска среща между ПП-ДБ и ГЕРБ, когато има готовност за такава

Ще има лидерска среща с ПП-ДБ, когато имаме подготвеност за тази среща, сподели Борисов пред публицисти, откакто излезе от стаята на " Възраждане “, съобщи кореспондент на " Фокус ".  " Няма да сме на избори, в случай че ПП-ДБ поддържат нас в първия мандат. Днес в 13.00 часа се събират отново работни групи по финанси и стопанска система. Нека използваме тези дни, лишени от възприятието за великолепие всички, виждайки какво се случи през днешния ден в Народното събрание, виждате, че към момента ненавист има, изключително сред другите партии. Това, което аз видях през днешния ден, Политическа партия и Демократична България могат да си приказват единствено с нас. И едно такова огромно болшинство, имаме дни наред да продължим да работим по правосъдна промяна, по правораздаване, по стопанска система. “

Сега сме след избори, всяка партия е спечелила, поела е ангажимент към своите гласоподаватели, само че постоянно е завършвала, че ще работи за държавно управление, добави Борисов. " Продължаваме търпеливо да действаме “.

Неслучайно оттова започнах – ние сме споделили, че механизъм за надзор и следствие на който й да е, заемащ длъжността основен прокурор, за в бъдеще би трябвало да има, безапелационен е Борисов.

Знам на какво мога да разгадавам на " Възраждане " – в случай че има закони, които да бъдат подкрепени, знам тяхното мнение, изясни Борисов. " Обнадежден съм. Трябва да се изчерпат всички варианти сред първите две огромни партии за сформиране на кабинет. Винаги това носи най-голямо успокоение, сигурност и дължина на съществуването на едно държавно управление. Факт е, че направихме на 3 месеца ротационното председателство, демонстрира, че всички имаме в главите си на назад във времето, че би трябвало да продължи дълго “.

По думите му президентът Радев би трябвало да има интерес България да е добре, да има постоянно държавно управление и чака той добросъвестно и доброжелателно да се отнесе към въпроса за кабинет.

Стъпка по стъпка ще бъдат решени най-неотложните въпроси и към този момент са образувани няколко комисии, сподели той.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР