Ще има ли такова правителството? Това е въпросът, който цяла

...
Коментари Харесай

Подкаст: Правителство или не / Бездействието води до скъп ток

Ще има ли такова държавното управление? Това е въпросът, който цяла седмица всички си задаваме, а като че ли с всеки минал ден отговорът му става все по-труден. За първи път политическият възел е токова затегнат поради желанието на спечелилия на изборите - партията " ИТН ", да ръководи с 65 депутати. Това слага другите обединения в доста сложна позиция.

Възможностите пред тях са разнообразни и би трябвало доста добре да бъдат пресметнати, преди да се вземе решение. Именно за това какво ще значи, в случай че дадат поддръжка за подобен кабинет или не, какви са последните поръчки, плюсовете и минусите в другите разновидности, приказваме в този епизод на " Гласът на Капитал " с основния редактор Алексей Лазаров.

Във втората част на епизода (от 20-ата минута) следва диалог с ръководещия редактор Ивайло Станчев за скъпите цени на борсовия ток, които доближиха нов връх на 4 август, когато цената беше 330 лева за мегаватчас. Това неизбежно ще се отрази на всички търговски обекти в страната, като сметката обаче ще бъде платена и от всички нас. Ще чуете:

какви са аргументите зад рисковата цена какво може да се направи, с цел да се спре натоварването на бизнеса.
Your browser does not support the audio element.
" Гласът на Капитал " e седмичен подкаст, в който публицистите описват забавна история от седмицата в дълбочина, с подтекст и разбор и в който търсим отзиви от специалисти от света на политиката, стопанската система или бизнеса за значимите въпроси на нашето време.

Ако този епизод ви хареса и желаете да слушате новите епизоди незабавно щом излязат, абонирайте се за " Гласът на " Капитал " в, или. Може да следите подкаста и като добавите този във вашата стратегия за подкасти.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР