Ще има ли санкции за пиене на алкохол в столичните

...
Ще има ли санкции за пиене на алкохол в столичните
Коментари Харесай

Ще ни санкционират ли за пиене на алкохол в столичните паркове?

Ще има ли наказания за пиянство на алкохол в столичните паркове? Забраната за пиянство на бира в парка се подлага на публично разискване. Днес от 11.30 часа в постройката на Столична община ще бъде показана новата Наредба за публичен ред . Местният парламент обмисля да вкара ограничаване за изразходване на спиртни питиета, когато използването им води до нарушение на публичния ред . Освен това от „ Московска 33 ” желаят да лимитират и митингите, когато провеждането им съответствува по време и място.

Преди измененията в наредбата да бъдат прегледани от общинския съвет, софиянци ще могат да дадат мнението си за новите правила за публичния ред на града. Сред рестриктивните мерки са потреблението на пиротехника от 22.00 до 8.00 часа.

Освен това в случай че на домакински ваучър музиката е мощна още веднъж след 22 часа, то можем да отнесем санкция до 500 лв.. Друго наслаждение на софиянци, което попада под ударите на текстовете, е потреблението на алкохол в парковете . Шефът на отрасловата комисия Иван Илиев съобщи, че в този случай няма да има ограничаване във времето . „ Няма значение дали консумирате заран, обед или вечер. Ако използването му води до нарушение на публичния ред, надлежно той попада в текстовете на наредбата, надлежно глобите в наредбата “, сподели той.

С новата разпоредба към този момент ще се регламентира и по лзването на общински парцели за изява на уличните музиканти.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР