Ще има ли правителство, какъв би бил неговият формат за

...
Ще има ли правителство, какъв би бил неговият формат за
Коментари Харесай

Томислав Дончев гостува в предизборния формат на Капитал и Дневник - Бъдещата власт

Ще има ли държавно управление, какъв би бил неговият формат за ръководството на страната или пък България върви към следващия къс парламент и нов предварителен избор? На тези въпроси дават отговор управленията на Политическа партия, Демократична България и ГЕРБ в последната седмица преди предварителните избори.В сряда от 15 часа ще стартира третото от поредност изявленията в границите на предизборния формат на " Капитал " и " Дневник " - " Бъдещата власт ". Пред микрофона на двете медии ще седне заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.

Ще има ли държавно управление, какъв би бил неговият формат за ръководството на страната или пък България върви към следващия къс парламент и нов предварителен избор? На тези въпроси дават отговор управленията на Политическа партия, Демократична България и ГЕРБ в последната седмица преди предварителните избори.

В сряда от 15 часа ще стартира третото от поредност изявленията в границите на предизборния формат на " Капитал " и " Дневник " - " Бъдещата власт ". Пред микрофона на двете медии ще седне заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.

Ще има ли държавно управление и какви са вероятните валенции на ГЕРБ? Томислав Дончев ще дава отговор на въпросите на Полина Паунова и Петър Карабоев. Разговора може да наблюдавате онлайн от 15 ч. в сряда в профилите на " Капитал " във Фейсбук и YouTube, както на capital.bg.

Записи от диалозите с Асен Василев и Христо Иванов може да видите и
Реклама Преди следващите предварителни парламентарни избори на 2 април ще търсим отговорите на значимите въпроси за бъдещето на България. ✅ Вижте най-актуалните данни, мнения и упованията на специалистите директно преди вота - в специфичното студио на 30 март. ✅ А в нощта на изборите на 2 април по традиция първи ще ви покажем резултатите от гласуването. Разчитайте на точни прогнози и мнения от гостите в двете елементи на изборното студио " Ще има ли държавно управление ". Създадено от екипите на " Дневник " и " Капитал ". Обещаваме забавен и логичен диалог!
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР