Ще има изненади и те са свързани с това, че

...
Ще има изненади и те са свързани с това, че
Коментари Харесай

Астролог: Започва нова перестройка

Ще има изненади и те са свързани с това, че планетите Сатурн и Юпитер са в символ Водолей и ще ни се наложи да се примирим с новата реалност, написа Флагман бг.

Това ще има голямо значение за нас през идващите 30 години, защото стартира нова перестройка. Това сподели в изявление за YouТube канала ForPost съветският астролог Валерия Драгунова.

Радикалните промени в икономическата и политическата конструкция на страната, на които станахме очевидци през 90-те години на предишния век, довели до рухването на комунистическите режими в Източна Европа, ще станат, когато планети като Юпитер и Плутон са във Водолей. Това е знакът на братството, изяснява Драгунова.

Юпитер придава световно значение на измененията за планетата и за вселената, прибавя тя.

Според нея изборите през 2021-ва ще бъдат извоювани от политиците, които са по-активни в обществените мрежи. Там ще е битката за националната обич, споделя астрологът.

Тя поучава да заобикаляме всеобщите събития и предизвестява, че най-силно вирусите ще се се популяризират в транспортните средства, движещи се на ток – тролей, тролейбуси и влакове.

От страстите ни зависи дали ще сме здрави. COVID-19 ще порази първо хората, които са подвластни на по-ниски трептения – обиди, боязън, неодобрение, разочарования. Щастливците, които са изпълнени с обич, не боледуват, твърди Валерия Драгунова.

На прага сме на нова епоха. Изкуственият разсъдък ще стане част от нашия обичай. Водолеят ускорява стремежът на хората да изобретяват. Ключовите думи за идната година ще са приятелство, дружба, единение.

„ Бъдете положителни едни с други! Ако някой е в неволя, обезателно му помогнете! “, сподели още астрологът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР