Ще има ефективен британски дипломатически бойкот на Зимната олимпиада в

...
Ще има ефективен британски дипломатически бойкот на Зимната олимпиада в
Коментари Харесай

Борис Джонсън: Ще наложим дипломатически бойкот на Зимната олимпиада в Пекин

Ще има " ефикасен " английски дипломатически протест на Зимната олимпиада в Пекин, като нито министри, нито други публични представители ще участват. Това съобщи през днешния ден пред Камарата на общините министър председателят Борис Джонсън, представен от Ройтерс.

В понеделник Белият дом също заяви, че членове на американската администрация ще бойкотират идното спортно съревнование в Китай поради фрапантните нарушавания на човешките права там, само че спортистите от Съединени американски щати ще могат да вземат участие.

Запитан от двама обособени депутати дали Лондон ще последва образеца на Вашингтон, Джонсън сподели, че следва " ефикасен дипломатически протест ", само че съгласно него " спортният протест " е неправилен и това остава политика на неговото държавно управление.

По мотив появило се видео, на което хора от екипа му се веселят по време на локдауна предходната година, Джонсън сподели, че няма да подава оставка и упрекна опозицията, че " мъти водата ". Все отново той се извини за случая и сподели, че също се е разгневил доста от този клип. Същевременно той увери, че това не е било тържество и че не са били нарушавани разпоредбите на локдауна.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР